Tuetut selaimet

Verkkosuojaus tarkistaa verkkosivustot vain Chrome-selaimessa. Sivustoja ei tarkisteta muissa selaimissa.

Kun Verkkosuojaus on käytössä, se tarkistaa automaattisesti oletusselaimen. Jos Verkkosuojaus ei tue nykyistä oletusselainta, se pyytää sinua vaihtamaan sen Chrome-selaimeksi.

Verkkosuojaus toimii reaaliaikaisesti Internetiä selatessasi, kun asetat Chrome-selaimen oletusselaimeksi.

Jos et halua vaihtaa nykyistä oletusselainta, voit käyttää henkilökohtaisia tietoja turvallisesti Internetissä käynnistämällä Chrome-selaimen.

Voit käynnistää Chrome-selaimen Kaspersky Internet Security -sovelluksesta tai laitteesi sovellusvalikosta. Jos Verkkosuojaus on käytössä, se estää huijausverkkosivustot ennen niiden avaamista.